Minut on nyt vienyt mennessään nämä vitamiini-antioksidantti-pommit, raakakakut! Tämä perus-mustikkaraakakakku on ihanan raikas ja herkullinen.

26.2.16%20014.jpg

Kakun pohja on tehty hasselpähkinöistä, mantelijauhosta ja taateleista. Täytteessä on cashewpähkinöitä, mustikoita, kylmäpuristettua kookosöljyä, kaakaovoita, sitruunaa, vaniljaa. Pinnalla kookohiutaleita, pensasmustikoita ja kookosmanna-raitoja.

Raakakakut valmistan aina laadukkaista, puhtaista luomuraaka-aineista. Marjat ovat kotimaisia ja makeutus tulee taateleista ja agave-siirapista tai hunajasta (ei vegaaneille). Raaka-aineita ei missään vaiheessa kuumenneta yli 42 asteen, jolloin kaikki ravinteet ovat tallella. Pähkinät huuhdotaan ja liotetaan ennen käyttöä, jolloin niiden sulavuus ja imeytyvyys paranee. Liottaminen parantaa pähkinöiden ravintoainepitoisuutta, aktivoi niiden entsyymitoimintaa ja huuhtoo pois entsyyminestäjiä. 
Raakakakut ovat gluteenittomia, maidottomia, sokerittomia, viljattomia, kananmunattomia ja paleo-ruokavalioon sopivia. Nämä ovat ihanne-tarjottavia juhlissa, joissa erityisruokavalioita! 

Jos siis haluat, että herkuttelun jälkeenkin säilyttää hyvän olon, niin suosittelen kokeilemaan rohkeasti raakakakkuja <3