Rakkaan mieheni raadanta opiskelun parissa päättyi (vähäksi aikaa) ja pienimuotoiset juhlat piti tietty järjestää sen kunniaksi (salaa mieheltä, joka ei olisi halunnut lainkaan juhlia) :)

Ei huvittanut tehdä tavallista täytekakkua, joten kokeilin tuollaista jouluista tiikerikakkua (ja en muista mistä ohjeen siihen pummasin), jonka täytin omenasoseella ja porkkanakakun kuorrutteella. Kakussa siis perinteisen suklaaraidan sijasta kanelilla maustettu raita ja lisäksi valkosuklaarouhetta ekstrana normi kakkuun. Oikein jouluinen maku, kun vielä kuorrutin kanelilla maustetulla kahvi-tomusokeri-voi-valkosuklaakuorrutuksella. Ohjetta ei pysty kirjoittamaan, ku tuli vaan heiteltyä aineita kattilaan kunnes sopivan paksua levitettäväksi:)

Koristeet vaahtokarkkitaikinaa ja reunoille räpelsin valkosuklaakiekuroita kauheella sykkeellä iltamyöhällä, ku mies lähti yövuoroon:)) Näissä omissa kakuissa yrittää aina jotenkin päästä sieltä mistä aita on matalin... suunnitelmia kakun toteutuksesta oli taas vaikka kuinka ja paljon, mutta rajallinen toteuttamisaika teki tehtävänsä.


ONNEA VIELÄ KERRAN, OPE!