24.5.2015%20068.jpg24.5.2015%20069.jpg24.5.2015%20073.jpg

30 hlön kakku

10 munan kakkupohja

Kostutus:

4dl mango-passionmehu

Kinuskinen vaniljamousse:

Kinuski:

2dl kerma 

2dl sokeri 

*Keitetään kinuskiksi ja jäähdytetään jääkaappilämpöiseksi ja vatkataan vaahdoksi

***

Vaniljakreemi:

1dl vaniljakreemijauhe

2,5dl vettä

*Vatkataan sähkövatkaimella ja annetaan tekeytyä n.½h

***

11 liivattetta 

* laita pehmenemään runsaaseen kylmään veteen

1dl vettä

***

6dl kerma 

300g ranskankerma 

200g maustamaton tuorejuusto

1rkl vaniljasokeri

* vaahdota kerma ja lisää ranskankerma, tuorejuusto, vaniljasokeri ja vaahdotettu kinuski sekä vaniljakreemi. Liuota liivatelehdet kiehautettuun veteen ja lisää massaan ohuena nauhana koko ajan hyvin sekoittaen.

***

200g kotimaisia mustikoita

200g vadelmahilloa

2 rasiaa kotimaisia vadelmia

* sekoita mustikat ja vadelmahillo ja levitä puolet kostutetun kakkupohjan päälle. Levitä hillon päälle puolet vaniljamoussesta ja tiputtele kokonaisia vadelmia kohmeisena vaniljamoussen päälle. Painele tarvittaessa marjat moussen sisälle. Tee toinen kerros. Kun kakku täytetty laita painon alle tekeytymään n. neljäksi tunniksi ennen kuorrutusta. 

Voikreemi:

300g huoneenlämpöistä voita

150g tomusokeria

1rkl vaniljasokeria

0,75dl jäähtynyttä kiehautettua vettä

* Vatkaa voi ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi, lisää vaniljasokeri ja vesi vatkaten. Levitä paletin kanssa kakun päälle ja reunoille tasainen kerros sokerikreemin alle. Anna kovettua hetken jääkaapissa ennen sokerikuorrutuksen laittamista.

Kuorrutus:

Sokerimassaa n. 1kg