Robertin toive 6-vuotis kakuksi oli "sisällä suklaata, päällä mansikoita ja kermavaahtoa sekä viidakon eläimiä"

Näillä ohjeilla syntyi sitten tällainen kakkunen parillekymmenelle juhlijalle

Sisällä suklaisella kakkupohjalla suklaamoussea ja sen alla sipaisu mansikkahillon ja mansikkasurvoksen sekoitusta. Kostutus mansikkamehulla.

 

Suklaamousse:

200g tummaa suklaata (Bellarome)

4dl kermaa

200g tuorejuustoa

150g ranskankermaa

1rkl vaniljasokeria

3 rkl Dumle-kaakaojauhetta

 

Vaahdota kerma, sulata suklaa mikrossa tai vesihaudekattilassa. Sekoita keskenään tuorejuusto, ranskankerma, vaniljasokeri ja kaakaojauhe. Yhdistä massat suklaasula. Tulee aika tömäkkä mousse tuon kaakaojauheen ansiosta, jos haluat pehmeämmän vaahdon jätä kaakaojauhe pois

Pinnalla pakastemansikoita, jonka päällä hyytelösokerista valmistettu kiille.

Kiilteen päälle keksimurua, jonka päälle asettelin lehtiä ja viidakon eläviä

Eläimet ja lehdet muotoiltu marsipaanin ja vaahtistaikinan sekoituksesta.

Reunoille tasoitin kermavaahdon ja pursotin ympäri kakkua palmuja; ruskea kermavaahto värjätty kaakaojauheella ja vihreä elintarvikevärillä.

 

ONNITTELUT ROBERTILLE SYNTYMÄPÄIVÄN JOHDOSTA!!!