Esikoiseni 3-vuotis syntymäpäivänä isovanhemmille tarjoiltiin työkalupakki-kakkua

Meillä oli varastossa kultasuklaan valmistamat ruosteiset suklaatyökalut ja piti saada ne käytettyä. Ruosteiset työkalut sai kylläkin uuden pinnoitteen helmiäisspraysta, ku olisi kadonnut näkyvistä pakin ollessa täysin saman värinen.

Tämänkin kakkuidean olen jonkun kakkubloggaajan sivulta saanut ja en muista millään kenen Anteeksi hirmu paljon! Pitäisi aina kirjoittaa ylös, ku löytää sellaisen kakun, jota itsekin haluaisi kokeilla.. Tämä kakku oli kyllä melkoinen murheenkryyni. Kuviakaan en paljon ehtinyt ottaa, että ehdittiin aloittaa kakun syönti ennen totaalista läsähdystä.

Pinnalla on kermavaahdon päälle asennettu marsipaani ja sehän tykkäs valahtaa kivasti tonne kakkupaperille. Pinnan piti olla nätisti puunsyykuvioinen, mutta eipä sitten ollut. Laitoin vähäsen koemielessä jo edellisenä iltana marsipaanin pintaan ja oli iso virhe, mutta siinä se nyt oli ja osittain valuneena pitkin jääkaapin hyllyjä.

Kahva sekä sivuosat olin sentään tajunnut laittaa kuivumaan ajoissa. Kahva tehty sokerimassasta. Sisälle laitoin tueksi paremman puutteessa spagetin, mutta ei sekään riittävä ollut, siitä johtuen lisätukena keskellä hammastikku (viehättävää).

Pohja oli suklaapohja ja täytteenä mikäpäs muu kuin suklaamousse (äidin makumieltymykset ei kai jää epäselväksi)

Ja tässä vielä valunutta reunaa, joka yltyi valumaan entisestään pöydässä, kun oli 30 astetta huoneen lämpötila.

Hellepäivä oli kyllä aivan ihana pitkästä aikaa

 

ONNEA JO NIIN ISOLLE PIKKUISELLENI!

Päivänsankari korkkasi kakun haukkaamalla ronskisti jakoavaimesta;) Voi sitä sokerihumalaa, ku kaikki herkut oli saatu syötyä