Poikani nimpparikakku :)
Täytteenä 5 munan suklaakakkupohjassa
Suklaamousse:
250g Ecuador 70% vadelma tumma suklaa
4dl kerma
200g tuorejuusto
120g smetana
1rkl vaniljasokeria
0,5tl steviajauhetta
***
200g vadelmahilloa
300g kotimaisia vadelmia
***
1. Sulata suklaa vesihauteessa
2. Vatkaa kerma vaahdoksi
3. Sekoita kermavaahdon joukkoon tuorejuusto, smetana ja sokerit
4. Sekoita joukkoon sulanut suklaa
5. Kostuta kakkupohjalevyt, levitä kakkuväleihin (2-3 väliin) alle vadelmahillo-marjaseos ja päälle mousse.
(Runsas täytemäärä. Jos haluat pehmeämpää täytettä, vähennä suklaan määrää 200 grammaan. Tämä mousse oli melko jämäkkää)
Kommentit