Poikani nimpparikakku :)

30.3.2014%20062-normal.jpg

30.3.2014%20046-normal.jpg

Täytteenä 5 munan suklaakakkupohjassa

Suklaamousse:

250g Ecuador 70% vadelma tumma suklaa

4dl kerma

200g tuorejuusto

120g smetana

1rkl vaniljasokeria

0,5tl steviajauhetta

***

200g vadelmahilloa

300g kotimaisia vadelmia

***

1. Sulata suklaa vesihauteessa

2. Vatkaa kerma vaahdoksi

3. Sekoita kermavaahdon joukkoon tuorejuusto, smetana ja sokerit

4. Sekoita joukkoon sulanut suklaa 

5. Kostuta kakkupohjalevyt, levitä kakkuväleihin (2-3 väliin) alle vadelmahillo-marjaseos ja päälle mousse.

(Runsas täytemäärä. Jos haluat pehmeämpää täytettä, vähennä suklaan määrää 200 grammaan. Tämä mousse oli melko jämäkkää)