Juhannuskakuksi tein oikein suklaisen juustokakun
l
Suklaakakkupohja
Kostutus omenavichyllä
Minttusuklaakerros:
2dl Kuohukerma
0,75g smetana
100g tuorejuusto
2tl vaniljasokeria
80g tumma minttusuklaa
50g tumma suklaa
½ pss Marianne crushia
2 liivatetta
2rkl vettä
Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.
Vaahdota kerma, lisää smetana, tuorejuusto ja vaniljasokeri.
Sulata suklaa.
Sulata liivatteet kiehautettuun veteen.
Lisää vaahtoon sulatettu suklaa, Marianne crushit ja ohuena nauhana liivateliemi.
Levitä suklaapohjan päälle ja hyydytä jääkaapissa.
Valkosuklaakerros:
2dl Kuohukerma
0,75g smetana
100g tuorejuusto
2tl vaniljasokeria
130g valkosuklaata
2 liivatetta
2rkl vettä
Valmista massa (perusmassa kannattaa tehdä kerralla ja jakaa sitten kahteen osaan ennen suklaan ja liivatteen lisäämistä) ja levitä minttusuklaakerroksen päälle. Jäähdytä jääkaapissa.
Kukat vaahtokarkkitaikinaa, suklaaspritsaukset. Reunan koristeluun hain ohjeet Mansikkamäen Ebeltä, kiitoksia selkeistä ohjeista:)
Hauskaa Juhannusta!!!
Kommentit