Juhannuskakuksi tein oikein suklaisen juustokakun

l

Suklaakakkupohja

Kostutus omenavichyllä

 

Minttusuklaakerros:

2dl Kuohukerma

0,75g smetana

100g tuorejuusto

2tl vaniljasokeria

80g tumma minttusuklaa

50g tumma suklaa

½ pss Marianne crushia

2 liivatetta

2rkl vettä

 

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.

Vaahdota kerma, lisää smetana, tuorejuusto ja vaniljasokeri.

Sulata suklaa.

Sulata liivatteet kiehautettuun veteen.

Lisää vaahtoon sulatettu suklaa, Marianne crushit ja ohuena nauhana liivateliemi.

Levitä suklaapohjan päälle ja hyydytä jääkaapissa.

 

Valkosuklaakerros:

2dl Kuohukerma

0,75g smetana

100g tuorejuusto

2tl vaniljasokeria

130g valkosuklaata

2 liivatetta

2rkl vettä

 

Valmista massa (perusmassa kannattaa tehdä kerralla ja jakaa sitten kahteen osaan ennen suklaan ja liivatteen lisäämistä) ja levitä minttusuklaakerroksen päälle. Jäähdytä jääkaapissa.

 

Kukat vaahtokarkkitaikinaa, suklaaspritsaukset. Reunan koristeluun hain ohjeet Mansikkamäen Ebeltä, kiitoksia selkeistä ohjeista:)

 

Hauskaa Juhannusta!!!