Kinuski-valkosuklaatäyte ja marjoja:

(15 hengen kakkuun kahteen väliin)
 
2dl laktoositonta vispikermaa
2dl (fariini)sokeria
 
1. Keitä kinuskiksi (n. 20min). Jäähdytä jääkaappikylmäksi. (voi/kannattaa valmistaa jo edellisenä päivänä)
 
2dl vispikermaa
100g maustamatonta tuorejuustoa
0,75g smetanaa/ranskankermaa
2tl vaniljasokeria
100g valkosuklaata
2 liivatelehteä
0,5dl vettä
 
200g vadelmia tai 100g puolukoita/karpaloita
 
2. Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen.
3. Sulata suklaa vesihauteessa tai mikrossa.
4. Vaahdota kerma.
5. Lisää joukkoon tuorejuusto ja smetana (jotka voi sekoittaa keskenään ennen vaahtoon lisäystä).
6. Vaahdota kinuski ja lisää massaan. Mausta vaniljalla.
7. Lisää sulatettu suklaa massaan.
8. Sulata liivatteet kiehautettuun veteen ja sekoita ohuena nauhana massaan.
9. Kaada valmiista hyydykemassasta puolet pohjan päälle vuokaan.
10. Ripottele massan päälle jäisiä vadelmia/puolukoita/karpaloita. Täytä toinen väli samoin.