Sain kunnian tehdä ystäväni pikkuprinsessan ristiäisjuhlaan kakun Tossujen ohjeen otin kiitollisena Pionilaakson Pionilta

Kakku tehty 5 munan pohjalla ja sisältö maidoton

Täyte:

2prk Sunnuntai Kuohkea Vispi (väliin ja kuorrutteen alle)

2tl vaniljasokeria

½ litraa mansikoita viipaleina

 

(Maistelin mansikoita ja vaniljalla maustettua Kuohkeaa Vispiä mielenkiinnosta ja ei ollut kyllä yhtään hassumpaa maidottomaksi "kermavaahdoksi" Palautetta odotellen kyllä jännittyneenä, onkos kakkuna lopputulos ollut maistuvaa)

 

Kuorrute:

Vaahtokarkkitaikina

 

Vaahtokarkkitaikinan ohjeen nappasin Pionilaaksosta ja pidin sen helposta käsiteltävyydestä, kun on ollut vaikeuksia aikaisemmin. Oli ihanan pehmeää

En kyllä silti onnistunut saamaan tasaista lopputulosta kakun päälle, mutta siitähän ei taikinaa voi syyttää... tulipa taas lisäiltyä kukkia pahimpien töyssyjen päälle. Vinkkejä kupruttoman kuorrutepinnan aikaansaamiseksi otetaan ilolla vastaan!!!

Kaikki koristeet on tehty vaahtokarkkitaikinasta.

Tässä kakku ennen kukkia joille yritin epätoivoisesti peitellä kupruja.. olisin tykännyt tämän selkeydestä enemmän ja olisi saanut kivasti nimenkin laitettua tuohon jos olisi ollut jo tiedossani varmaa tietoa lopullisesta nimivalinnasta  Noo... mun silmissä kuprut oli niin järkkyjä, että ne oli peitettävä (tässä ne ei kyllä näy niin selkeästi, ku livenä, onneksi)

Toivottavasti kukitettu versio on ystäväni mieleen ja maku myös kohdillaan!

Sylin täydeltä onnea pikkuiselle tytölle kastepäivänä!